Fellegvár

Szösszenet

Hiyo személyes kis világa, királysága. A birodalomhoz tartozik még a Lorie-val közösen fenntartott kis kunyhó, valamint a Fumi-val irányított Széthulott birodalom. Huszon éves hölgyemény, aki egy álmodozó írópalánta, könyvmoly és egyszerűen csak gamer. Szerepjátékok, saját szösszenetek, film, anime, könyv és zene ajánlók a főbb tartalom, de aki hajlandó beljebb merészkedni, annak ott a Térkép.

 

Bejárható területek

Határőrség || Cherubion ||  Emlékek városa || Ajándékbolt || Castle  || Kastély történelem || Trónterem

 
Tárgyaló terem


Nem kedves szerk vagyok, a nevem: Hiyo

Cserét nyugodtan lehet itt kérni.
Az oldallal vagy az itt szereplő írásokkal kapcsolatban véleményt nyilvánítani izléses határok között lehet egészen nyugodtan.
A fejezetek elolvasásához/megtekintéséhez NEM szükséges regisztráció. ;)

 

Kristálygömb

  Megnézetni a gépet
  Szeptemberi kisműtét
  Új nyelvet tanulni
  Kijátszani: The Witcher 2
  Kiolvasni: Demian
  Megnézni: Reign
  Megnézni: Once upon a time
  Kiolvasni: Kresley Cole - Árnyak hercege
  Kiolvasni: Andrzej Sapkowski - Vaják III

  Írni: Vélemény/ajánló: Reign
  Kiolvasni: B. A. Paris - Összeomlás

 
Lordok

 


Képre vár:

								
     

  
  
  
  
  
  
 
 

 

 
Vándor szellemek
Indulás: 2008-11-26
 
Trónterem

8 kérdés...

... 8 válasz

Üdvözlet gyermekeim ~

Rég nem írtam, de nem azért, mert olyan eseménytelen lenne az életem, oh dehogy. Épp ellenkezőleg. Idő szűkében azonban most sincs lehetőségem bővebben írni és elmélkedni, pedig nagyon szeretnék! Talán majd egy hónap múlva, mikor lecsengenek a változások az életemben.

Addig is, mivel Kykky jelölt egy díjra, s kérdéseket tett fel nekem, íme itt vannak rá a válaszaim, hiszen ötletes, elgondolkodtató kérdések voltak és ha már ilyen megtiszteltetés ért, mindenképp szerettem volna sort keríteni mihamarább a megválaszolásukra.

 

❖ 1. Gondolkoztál már azon, hogy esetleg kiköltözöl külföldre akár hosszabb időre is?

Éppen most történik az életemben a nagybetűs változás, ami Ausztriába való kiköltözést vonja maga után. Ám ez előtt is gondolkodtam róla persze, bár akkor a célok még angol nyelvterületre szóltak, hiszen iskolás koromtól kezdve azt a nyelvet tanultam. Hogy akkor most miért mégis német terület? Magánéletben történt változások, a nagy szerelem és azt hiszem többet nem is kell mondanom.
 

❖ 2.Mesélj el egy szilveszteri élményt.

Huh, talán a 2016-os évem vége volt emlékezetes annyira, hogy szót érdemeljen. Egy mmorpg-s baráti társaság gyűlt össze egy gamer szórakozóhelyen és pompásan éreztük magunkat, feledhetetlen élmény volt maga a hely is és az élmény, hogy szemtől szemben találkozol azokkal az emberekkel, akikkel a monitoron keresztül vettél részt különböző kalandokban eddig s kovácsolódtatok csapattá. Ezen felül ennek a szilveszternek a következményeképpen találtunk egymásra Párommal, így kijelenthetem, hogy életem egyik legemlékezetesebb szilvesztere volt. Annál is inkább, mert először éreztem úgy magam, mint egy háború közepén egy csatatéren, s itt következik maga az élmény: az éjféli tüzijátékot az egyik csapattárs városában tekintettük meg a főtéren, ahol különböző sörös, boros, pezsgős üvegekbe tették bele a hosszú nyelű tüzijátékokat, amiknek egy része megadta magát és a kilövés pillanatában felborultak, így a földön süvítettek el a rakéták olyan durranással és fényekkel, mint amiket a filemkben látni, hallani a háborús jeleneteknél, s körülbelül a káosz is ugyan akkora volt. A téren álló emberek fejvesztve menekülni kezdte a szélrózsa minden irányába, a bokrok, sövények mögé vetődtek, kis faházas bódék menedékébe húzódtak. Szerencsére személyi sérülés nélkül pár perc múltán véget ért a nem kívánt csinnadratta.
 

❖ 3.Mik azok a tulajdonságok, amik a legjobban idegesítenek egy emberben?

Elgondolkodtató, mivel engem eléggé nehéz kihozni a sodromból. Idegesítőnek épp nem mondanám, de igen csak negatív tulajdonságnak tartom azt, aki képtelen az igazmondásra, arra, hogy a szemedbe mondja, amit gondol. A legrosszabb pedig amikor ez mellett pedig még az arcodba is mosolyog, míg a hátad mögött nem éppen kedves dolgokat beszél rólad, ne adj isten még valótlanságokat is.
 

❖ 4.Mondd el egy vicces/fura gyerekkori szokásodat.

Nem sokra emlékszem, de ami rögtön felrémlett az olyan harmadikos kis iskolás korom körül lehetett. Az énekléshez nem sok tehetségem van, mégis szerettem saját magam álltal kitalált kis butaságokat énekelgetni úton-útfélen, még akár a tulipánoknak is.
 

❖ 5.Kinek a bőrébe bújnál bele egy napra és miért?

Az, hogy kinek a társaságában töltenék el egy napot könnyebb kérdés lenne, de hogy konkrétan kinek a bőrébe hmmm.. Azt hiszem egy színésznőébe, aki konkrétan színpadon játszik, hogy megtapasztalhassam azt, milyen érzés annyi ember előtt eljátszani egy darabot, beleélni magad egy történetbe, amit eljátszhatsz, s a végén az a tapsvihar fogad ..
 

❖ 6.Aludtál már el furcsa/szokatlan helyen?

Nagyon rossz alvó vagyok, a saját ágyamon kívül nehezen alszom el máshol. Ezen okból kifolyólag olyan nagyon szokatlan helyeket nem is tudok megemlíteni. Egyszer szunnyadtam el egy fotelben keresztbe belegömbölyödve, de reggel mikor felébredtem, már az ágyban voltam..
 

❖ 7.Mi a kedvenc könyved és miért?

Hjujuj, ilyen kérdést feltenni nekem, a könyvmolynak. Egy tucat, ha nem több könyvet megtudnék említeni, amik magukkal ragadtak, máig emlékezetes a történetük és fordulataik, de mint egy anya, hogy melyik gyermekét szereti jobban, úgy én is képtelen vagyok egyetlen kedvencet választani. Még írók közül se lennék képes rá, de hogy azért valahogy mégis megválaszoljam a kérdést: Kresley Cole könyvei, Mark Lawrence könyvei.
 

❖ 8.Mi az a dolog, amit elértél és a legbüszkébb vagy rá?

Akad egy-két dolog, amire büszke vagyok életem során, ide tartozik a nyelvvizsga, a szakmám megszerzése és hogy volt bátorságom nevezni egy novella író versenyre, amin szép helyezést érhettem el.

Ezúton is szeretnék Boldog, Békés Ünnepeket kívánni mindenkinek és Szeretetben, Békességben gazdag Új Évet.

2017.12.16. 16:59, Hiyo Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!